Skoro jasno
16°
Bratislava
Obama bol vraj Michelle neverný
Zdielať na

Obama bol vraj Michelle neverný

Zdroj: YouTube.com/TASR

Podľa bulvárnych denníkov sa vraj terajší americký prezident schádzal s finančnou šéfkou svojej kampane do Senátu, kráskou tmavej pleti Verou Bakerovou.

Fámy šíriace sa od prvého mája z dvoch bulvárnych novín - amerického National Enquirer a švajčiarskeho Le Matin, sú skutočne divoké. Podľa nich sa dvaja milenci mali zísť v bližšie neurčenom hoteli vo Washingtone. Jeden z denníkov dokonca tvrdil, že vznikol aj videozáznam, zachytávajúci Obamu v chúlostivej situácii. Toto tvrdenie už stiahli.

Správy sa však podľa nich opierajú o výpoveď vodiča auta, ktorý viezol v inkriminovaný večer Bakerovú za Obamom do nemenovaného hotela. Objavila sa vraj tiež e-mailová korešpondencia Obamu s Bakerovou. Vraj dokonca keď sa manželka prezidenta dozvedela o jeho pletkách, presadila, aby bola sokyňa odstránená z blízkosti manžela na ostrov Martinik! Divoká špekulácia?

Podľa novinky.cz sa prvý americký pár k správam nevyjadril. Obama sa s manželkou objavil v nedeľu na výročnom stretnutí s korešpondentami. The New York Post upozornil, že v knihe nazvanej Barack a Michelle: Portrét amerického manželstva, je Obamová popísaná ako žiarlivá manželka a tiež že vzťahy Obamu s Bakerovou neboli čisto pracovné.

Niektoré servery však tieto fámy považujú za bublinu. Mediaite.com navodil otázku, prečo by National Enquirer mieril tak vysoko len s povrchnými dôkazmi a riskoval by krkolomný pád. Vraj sa za posledné roky snažil zlepšiť si reputáciu.

Najčítanejšie správy