Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Otcovi na pohreb objednal erotickú tanečnicu
Zdielať na
Zahraničie

Otcovi na pohreb objednal erotickú tanečnicu

Zdroj: Joj.sk

Erotické vystúpenie pôvabnej tanečnice si už nemohol vychutnať istý Tchajvanec: zatancovala mu totiž na jeho vlastnom pohrebe. Nezvyklú produkciu objednal na posledné rozlúčenie s otcom, ktorý sa dožil 103 rokov, jeho syn.

Erotické vystúpenie pôvabnej tanečnice si už nemohol vychutnať istý muž z Thajska: zatancovala mu totiž na jeho vlastnom pohrebe. Nezvyklú produkciu objednal na posledné rozlúčenie s otcom, ktorý sa dožil 103 rokov, jeho syn.

Kráska v spornom oblečení tancovala pred rakvou viac ako desať minút, píše denník United Daily News. Cchaj Žu-kung podľa denníka zaplatil za kurióznu prehliadku na pamiatku svojho otca cez 80 dolárov. Splnil tak sľub, ktorý dal starému pánovi už pred rokmi. Povedal mu, že mu objedná na pohreb striptérku, ak sa dožije viac ako 100 rokov.

Chchaj Ťin-laj zomrel vo veku 103 rokov po tom, čo ušiel pešo cez štyri kilometre do mesta k voľbám. Bol najstarším obyvateľom svojej obce a ostala po ňom viac ako stovka potomkov.

Syn zosnulého priznal, že jeho otec bol v okolí známy mimoriadnym záujmom o striptíz. "Cestoval s priateľmi po celom ostrove a chodil na tieto predstavenia."

Zdielať na

Najčítanejšie správy