Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Manželstvo so "Sarkom" je na celý život, tvrdí Bruni
Zdielať na
Zahraničie

Manželstvo so "Sarkom" je na celý život, tvrdí Bruni

Zdroj: REUTERS

Bruni verí, že so Sarkozym, ktorého Francúzi familiárne prezývajú Sarko, zostane naveky.

Nová francúzska prvá dáma a bývalá topmodelka Carla Bruni v rozhovore uverejnenom v utorok uviedla, že sa do francúzskeho prezidenta Nicolasa Sarkozyho zaľúbila na prvý pohľad a napriek rýchlemu priebehu ich vzťahu očakáva, že im manželstvo vydrží celý život.

"Neváhala som" po stretnutí s ním, povedala Bruni v rozhovore pre týždenník L'Express, ktorý je prvým interview po svadbe so Sarkozym. "Okamžite som sa chcela zaňho vydať," uviedla.

Bruni a Sarkozy sa zosobášili 2. februára v Elyzejskom paláci. Pre 40-ročnú Bruni je to prvé manželstvo, 53-ročný Sarkozy sa ženil už po tretí raz. S Bruni sa zosobášil ani nie 4 mesiace po rozvode s jeho druhou manželkou Ceciliou, o ktorej si Francúzi mysleli, že je preňho nenahraditeľná.

Bruni sa bráni tvrdeniam, že k manželstvu došlo príliš rýchlo: "Medzi nami s Nicolasom to nebolo rýchle, bolo to okamžité," citoval týždenník jej výrok. Supermodelka sa nikdy netajila svojimi vzťahmi so slávnymi a bohatými mužmi, medzi ktorých patrili miliardár Donald Trump či spevák Mick Jagger.

Myšlienka rozvodu sa jej však nepozdáva. "Som prvou dámou do konca mandátu môjho manžela a jeho ženou do konca života," vyhlásila Bruni. Napriek neformálnemu imidžu je presvedčená, že bude rozumnou francúzskou prvou dámou. "Ešte neviem, čo budem ako prvá dáma robiť, ale viem, ako to budem robiť: So všetkou vážnosťou," dodala.

Zdielať na

Najčítanejšie správy