Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Zlodeji vrátili ukradnuté vianočné darčeky
Zdielať na
Zahraničie

Zlodeji vrátili ukradnuté vianočné darčeky

Zdroj: Eggy/ilustračné

Aj napriek rozhodnutiu zlodejov svoj lup vrátiť, 90 percent ukradnutých vecí je však poškodených tak, že sú už vlastne nepoužiteľné.

Novozélandskí zlodeji vrátili vianočné darčeky, ktoré o niekoľko hodín skôr ukradli z domu jednej rodiny. Podľa policajta Johna Chambersa však celý príbeh neskončil celkom šťastne, pretože väčšina vrátených vecí je pre poškodenie nepoužiteľná.

Zlodeji sa vlámali do domu na novozélandskom Južnom ostrove v noci na nedeľu. Odniesli si veci v hodnote 20.000 novozélandských dolárov (344.000 korún). O niekoľko hodín neskôr sa však lup objavil na príjazdovej ceste k domu. V pondelok sa zlodeji ešte raz vrátili a nechali v poštovnej schránke dva diaľkové ovládače k DVD prehrávaču.

Zlodeji sa síce rozhodli ukradnuté veci vrátiť, podľa polície je však 90 percent vecí poškodených a napríklad plochá obrazovka je celkom zničená.

Keď sa zlodeji vlámali do domu, bol v ňom len 16-ročný syn majiteľa. Chlapec, ktorý v čase vlámania spal, nechal odomknuté hlavné dvere, pretože jeho otec mal prísť v nedeľu skoro ráno.

Zdielať na

Najčítanejšie správy