Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Na Záhorí pes dohrýzol majiteľku
Zdielať na

Na Záhorí pes dohrýzol majiteľku

SKALICA / Vo štvrtok popoludní dostali skalickí policajti oznámenie o dohrýzenej žene. Pokúsal ju podľa informácií televízie JOJ jej vlastný pes.

Ženu s vážnymi zraneniami odviezli do skalickej nemocnice. Mala mnohopočetné zranenia. Rotvajlera policajti usmrtili. Dva rotvajlery pri kŕmení napadli päťdesiatštyriročnú Evu, manželku majiteľa psov. Začali jej trhať oblečenie, zvalili ju na zem a hrýzli ju. 

"Policajná hliadka Obvodného oddelenia policajného zboru v Skalici sa ihneď po nahlásení presunula na miesto, a aby sa dostali k napadnutej žene, museli policajti preskočiť plot. Varovným výstrelom psy odplašili, no tie neprestávali byť agresívne, preto ich ďalšími ranami zneškodnili. Polícia ešte stále na mieste udalosti vykonáva dokumentovanie a preveruje okolnosti prípadu," informuje hovorkyňa trnavskej polície Martina Kredatusová. 

"Žena narodená v roku 1967 utrpela mnohopočetné hryzné rany po celom tele. Bola ošetrená na mieste, zabezpečené životné funkcie. Bola v hemoragickom šoku prevezená do nemocnice v Skalici. To sú straty krvi, ktoré boli spôsobené tými poraneniami," povedal hovorca operačného strediska Jozef Minár. 

Súvisiace články