Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ste zúfalci a chudáci, odkazuje Fico tým, ktorí útočia na dievča zo žatvy
Zdielať na

Ste zúfalci a chudáci, odkazuje Fico tým, ktorí útočia na dievča zo žatvy

Archívna reportáž
Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / V utorok premiér Robert Fico navštívil obec Drahovce, aby skontroloval žatvu. Robieva to každý rok. Vlna kritiky sa na neho vzniesla potom, čo si do lona posadil dievča v kroji. Vo štvrtok sa k celej udalosti vyjadril prostredníctvom sociálnej siete.

Na tohtoročných oslavách žatvy premiér okrem tradičného žmolenia zŕn uchopil do rúk aj mladú slečnu v kroji. "Viete čo, poďte na kolená. Takto, tak, máme všetkých," povedal predseda vlády Robert Fico mladej dievčine a posadil si ju do lona. Stalo sa to počas prehliadky Poľnohospodárskeho družstva Drahovce. Reakcia ľudí na seba nenechala dlho čakať. Internetom sa na adresu dievčaťa začali šíriť nielen komentáre plné ľútosti, ale aj posmechu či zhrozenia. 

"Ste zúfalci a chudáci, odkazujem všetkým, ktorí útočíte na mladé dievča, ktoré ma privítalo na žatve v Drahovciach," vyjadril sa vo štvrtok na sociálnej sieti premiér. "Naozaj ma veľmi mrzí, čo niektoré médiá a tí zúfalci a chudáci na sociálnych sieťach vyvádzajú. Dokonca mi poslal list otec dievčaťa, v ktorom napísal, že mu vadí správanie sa médií a ľudí na sociálnych sieťach. Útočte na mňa, nech ja som váš terč, dajte pokoj mladým ľuďom a tým, ktorí nie sú angažovaní v politike," pokračuje Fico. 

Na konci videa premiér berie do ruky kyticu kvetov so slovami, že by jej ju rád poslal.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy