Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tragická nehoda v Kvetoslavove. Vyhasli dva mladé životy
Zdielať na

Tragická nehoda v Kvetoslavove. Vyhasli dva mladé životy

KVETOSLAVOV / Na ceste medzi Šamorínom a Kvetoslavovom vyhasli dva mladé ľudské životy. Dvadsaťšesťročný vodič z Levoče, ktorý mal v aute troch spolujazdcov, narazil v noci do stromu.

Tragická dopravná nehoda sa stala pred pol treťou ráno. Dvadsaťšesťočný vodič z Levoče šoféroval Renault Megane a smeroval do Kvetoslavova. Z nezistených príčin prešiel do protismeru a narazil do stromu hlavne zadnou časťou auta, kde sedelo 18-ročné dievča zo Zlatých Klasov a 21-ročný mladík z Levoče. Obaja utrpeli vážne zranenia, ktorým podľahli. Dvadsaťšesťročný vodič a jeho spolujazdkyňa mali viac šťastia a nehodu prežili. Záchranári ich previezli do nemocnice. Dychová skúška u Levočana dopadla negatívne.

"Polícia dnes v noci dokumentovala dopravnú nehodu, ktorá sa stala okolo 2:20 h v okrese Dunajská Streda medzi obcami Šamorín a Kvetoslavov. Polícia cestu II/503 uzatvorila a usmerňovala obchádzku. Po zadokumentovaní nehody bola cesta opäť sprejazdnená približne o 07:30 h. Prípad prevzal vyšetrovateľ a príčinu dopravnej nehody a mieru zavinenia určí až ďalšie vyšetrovanie," informuje hovorkyňa trnavskej polície Martina Kredatusová. 

​Reportéri Denisa Gerši a Ján Baček zisťujú o nehode viac, reportáž uvidíte v KRIMI o 19:00. 

Súvisiace články