Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Uzavrú cestu medzi Senicou a Kútmi? Problém pretrváva
Zdielať na

Uzavrú cestu medzi Senicou a Kútmi? Problém pretrváva

SENICA, KÚTY / Aj na Záhorí majú cestu, ktorú by pokojne mohli nazvať tankodrom. Na Správe a údržbe ciest Trnavského samosprávneho kraja o probléme vedia. Napriek tomu sa chystajú opraviť len jednu jej časť. Pritom keď sa technický stav vozovky nezmení, polícia bude musieť cestu uzavrieť.

Medzi Kútmi a Senicou sú poškodené krajnice, prepadnuté kanalizačné poklopy, v niektorých úsekoch je dokonca súvislé poškodenie vozovky. Ide pritom o cestu II. triedy, cez ktorú denne prejdú stovky vozidiel. 

Na Správe a údržbe ciest Trnavského samosprávneho kraja o probléme vedia. Zlý technický stav vozovky podľa správy vznikol vplyvom počasia. "Najhoršia situácia je v okolí obce Štefanov a Dojč. Tam budeme robiť opravy," potvrdila hovorkyňa Správy a údržby ciest Trnavského samosprávneho kraja Mgr. Natália Machalová. A dodala: "Bude to na jar, všetko závisí od počasia a kedy budú opätovne otvorené obalovačky teplej zmesi."

"V danom úseku nahlásili vodiči 12 škodových udalosti a 4 dopravné nehody, ktoré súviseli s poškodením vozovky," potvrdila trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Keď sa technický stav vozovky nezmení, polícia bude musieť cestu uzavrieť.

Súvisiace články