Jasno
20°
Bratislava
Blanka
16.6.2024
Vodič nezvládol zákrutu a amputoval si ucho
Zdielať na

Vodič nezvládol zákrutu a amputoval si ucho

SABINOV / Medzi dvoma dedinami na východe Slovenska havaroval len 18-ročný vodič. Ten pri prejazde zákrutou vyletel s autom mimo cesty a skončil v poli. Mladý muž utrpel zranenia, pre ktoré ho museli previezť do nemocnice. Okrem poranenia hlavy utrpel pri nehode aj amputáciu ucha.

​Stalo sa to na ceste medzi dedinami Šarišské Dravce a Torysa v sabinovskom okrese. Za volantom osobného auta sedel 18-ročný vodič. "Vodič (18) viedol osobné vozidlo, pričom pri prejazde zákrutou zišiel s vozidlom mimo komunikáciu, kde sa vozidlo prevrátilo," informuje Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Prešov. "Naša jednotka bola privolaná k dopravnej nehode jedného motorového vozidla. Po príjazde na miesto sme zistili, že sa jedná o zraneného vodiča, ktorému bola poskytnutá prvá pomoc" dopĺňa Dominik Novotný, veliteľ zásahu hasičského zboru.

"Operačného stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky vyslalo k dopravnej nehode jednu ambulanciu. Mladík utrpel amputáciu ucha a otvorené poranenie hlavy," reaguje Richard Bolješik, zástupca hovorcu Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby. Zraneného muža sa ujali lekári v prešovskej nemocnici. Mladý vodič sa podrobil aj dychovej skúške. "Dychová skúška na alkohol bola u vodiča negatívna. Dopravná nehoda je v štádiu objasňovania," dodáva Jana Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy