Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Poľadovica na Spiši. Nehodu mali aj hasiči
Zdielať na

Poľadovica na Spiši. Nehodu mali aj hasiči

SPIŠ / Ranné cesty do práce boli na Spiši poriadne dramatické. Vodiči áut búrali na viacerých miestach. Mohla za to nepozornosť aj šmykľavé cesty. Jedna vodička sa doslova druhýkrát narodila.

Účastníkmi ranných nehôd sa stali aj hasiči. Tí sa paradoxne ponáhľali pomáhať ku dopravnej nehode. Chlapi mali namierené ku Iliašovciam. Chceli si skrátiť cestu. Vodič oproti nim, síce počul majáky, no auto nevidel. Po šmyku bokom vrazil do hasičského auta. Zranení tu nebol nikto. Pre jednotku prišli kolegovia a pokračovali ďalej. Namierené mali k nehode medzi Smižanami a Iliašovcami. Vodič dostal šmyk na ceste, nezvládol riadenie a čelne vrazil do stromu.

"Po príchode na miesto zásahu zranená osoba už bola v sanitnom vozidle, v RZP, ktorá ho ošetrovala," hovorí veliteľ zásahu Martin Peták. O obrovskom šťastí môže hovoriť vodička z jedného auta. Pri ceste do neďalekej fabriky dostala šmyk a hodiny. S autom prerazila zábradlie na moste a skončila na koľajisku takmer 10 metrov pod cestou. Žena aj spolujazdec vyšli z nehody bez zranení.

"Ľudia idú ráno o piatej do roboty, vtedy treba, aby boli cesty posypané, nie o šiestej pol siedmej," povedal priateľ vodičky.

Poľadovica pred pár dňami potrápila aj šoférov na juhu Slovenska. Pozrite si video:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy