Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
V doline našli mŕtveho muža. Mal strelné poranenie
Zdielať na

V doline našli mŕtveho muža. Mal strelné poranenie

HRUBOV / Mŕtvolu 74-ročného Piešťanca našli v utorok popoludní v doline Medvede, v katastri obce Hrubov v okrese Humenné.

Telo neznámeho muža podľa polície ležalo v katastrálnom území obci Hrubov. Našiel ho 58-ročný Vladimír z Turcoviec. Na pomoc prišli záchranári, no ich snaha, žiaľ už bola márna. Stretli sme sa s mužom, ktorý nebohého v lese našiel. Povedal, že okolnosti nesie ťažko a že nájdenému mužovi viac pomôcť nevedel.

"Muža našli záchranári bez známok života. Lekár musel konštatovať smrť," uviedla hovorkyňa OS ZZS Alena Krčová. "Ako k nemu došlo, zatiaľ, jasné nie je. Obhliadajúci lekár na mieste príčinu smrti určiť nevedel," povedala hovorkyňa prešovskej polície Jana Migaľová. 

Okolnosti prešetrujú policajti z Humenného. Tí v prípade začali trestné stíhanie vo veci usmrtenia. "Následným vyšetrovaním bolo preukázané, že ide o 74-ročného Vojtecha z Piešťan," povedala Migaľová. 

Podľa našich zistení z prostredia vyšetrovania sa to malo stať v režijnom revíri štátnych lesov. Potvrdil to aj riaditeľ odštepného závodu. Podľa jeho slov však o tom, že sa tam 74-ročný muž z Piešťan nachádza, oficiálnu informáciu nemali. "Ten druhý, čo tam s tým našim vedúcim lesného obvodu bol na poľovačke, mal povolenku, bol zapísané v knihe revíru, ale o tom druhom človeku, myslím, vedomosti nemali žiadne," hovorí Jozef Šimkanin riaditeľ OZ Vranov nad Topľou. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy