Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Polícia našla pri Prešove mŕtvolu ženy, môže ísť o nezvestnú Michaelu (19)
Zdielať na

Polícia našla pri Prešove mŕtvolu ženy, môže ísť o nezvestnú Michaelu (19)

ABRANOVCE / V nedeľu večer našla polícia v obci Abranovce (Prešovský kraj) mŕtvolu ženy, ktorá bola v značnom štádiu rozkladu. Podľa informácií televízie JOJ môže ísť o nezvestnú 19-ročnú Michaelu z Kechneca. Tá sa stratila ešte koncom februára tohto roka.

Otrasný nález oznámil polícii 26-ročný muž. Ten mŕtvolu objavil v stodole za domom, v ktorom nikto nebýva. Telo ženy ležalo dole tvárou a bolo prikryté starou doskou z kuchynskej linky.

Miestnym hneď napadlo zlé tušenie. Pred dvomi mesiacmi totiž v dedine hľadali nezvestnú, 19-ročnú Michaelu. Policajti ju vtedy hľadali aj v dome mladého muža. Tu vraj strávila aj noc a ráno mala ísť na prvý ranný spoj. V Abranovciach na zastávke ale nik nenastúpil.

Jej priateľ, u ktorého bývala a ktorý nahlásil jej nezvestnosť, bol správou o jej smrti nepríjemne prekvapený. Naposledy s ňou hovoril po telefóne. Vtedy ešte bola v poriadku. Tridsaťpäťročný muž, s ktorým sa mala Michaela v Abranovciach stretnúť, bol ešte v nedeľu večer zadržaný. Už prvotná obhliadka tela ukázala na násilnú smrť. Kým pred dvomi mesiacmi mladý muž tvrdil, že nevie, kam odišla, po nájdení tela sa mu rozviazal jazyk.

"V prípade bolo začaté trestné stíhanie pre zabitie. Totožnosť nebohej ešte nebola definitívne potvrdená. V súvislosti s prípadom bola zadržaná jedna podozrivá osoba," potvrdil prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. Nikto zatiaľ nebol obvinený. Ak by mal mladý muž s jej smrťou niečo spoločné, čakali by ho roky za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy