Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Stanislava našla v kuchyni manželka, mal podrezané hrdlo
Zdielať na

Stanislava našla v kuchyni manželka, mal podrezané hrdlo

HUMENNÉ / Štyridsaťšesťročného Stanislava z Humenného našla doma v kuchyni s podrezaným hrdlom jeho manželka. Tragédiu už vyšetruje polícia. Lekár nariadil súdno- lekársku pitvu. Aj keď predbežne cudzie zavinenie vylúčil, priznáva, že ak by šlo o samovraždu, bol by to krutý a neobvyklý spôsob ukončenia života.

Tragédia sa odohrala v jednom z panelákov v Humennom. Nehybné telo muža našla manželka. "Nebohého našla jeho manželka ležiaceho bez známok života v kuchyni," potvrdil prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Lekár skonštatoval smrť

Napriek okamžitému príchodu záchranárov sa muža nepodarilo zachrániť. "Privolaný lekár našiel na mieste 46- ročného muža s podrezaným krkom, kde už boli zjavné známky úmrtia a skonštatoval iba smrť," povedal Minár zo záchrannej služby. 

"Obhliadajúci lekár na mieste zistil rezné poranenie krku, pravej krčnej tepny v dôsledku čoho došlo k vykrvácaniu nebohého s následkom smrti," doplnil Džobanik. 

Na miesto nešťastia dorazili policajti, ktorí v prípade začali trestné stíhanie. Telo nebohého bude v najbližších dňoch prevezené na pitvu. "Humenskí policajti začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenie," doplnil Džobanik. 

Bez známok násilia

Podľa predbežného vyjadrenia ohliadajúceho lekára k nešťastiu došlo bez známok násilia a bez cudzieho zavinenia. Okolnosti tragédie budú známe až po ukončení policajného vyšetrovania. Ak by polícia potvrdila, že v tomto prípade išlo o samovraždu, podľa psychológov bol by to veľmi neobvyklý spôsob, ako si siahnuť na život.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy