Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Záhadná smrť v Spišskej Novej Vsi. Zomrela 59-ročná Jana
Zdielať na

Záhadná smrť v Spišskej Novej Vsi. Zomrela 59-ročná Jana

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Smrť staršej ženy v jej byte vyšetrujú od štvrtka rána kriminalisti v Spišskej Novej Vsi. Ako prví prišli k žene záchranári, no tým sa okolnosti smrti nepozdávali. Zavolali preto policajných vyšetrovateľov.

Prví prišli záchranári, za nimi policajti. Všetci mierili do rovnakého bytu na šiestom poschodí. V ňom bol 62-ročný muž so svojou ženou Janou. Práve on volal záchranárov. "Posádka našla pacientku ležiacu na posteli bez známok života. Privolaný lekár mohol už len konštatovať smrť. Následne privolali políciu," povedal hovorca záchranárskej skupiny Vladimír Vanko.

Manželia podľa susedov bývali v byte približne 30 rokov. Vraj išlo o bezproblémový párik. Podľa nich mala Jana na tele viacero podliatín. "V tejto súvislosti policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre podozrenie z trestného činu zabitia. Bližšie okolnosti, ako aj presná príčina smrti, je predmetom ďalšieho vyšetrovania a znaleckého dokazovania," dodala hovorkyňa polície Jana Mésarová.

Podľa susedov bola 59-ročná žena v súčasnosti na PNke, pre nedávnu operáciu. Policajné hliadky už v tomto byte zopárkrát zasahovali pre partnerské nezhody. Ak sa potvrdí podozrenie o zabití, vyšetrovateľov a súdnych znalcov čaká hľadanie odpovede na otázky, kto a akým spôsobom žene na druhý svet pomohol.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy