Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pracovník spadol nešťastne do ohňa, uhorel
Zdielať na

Pracovník spadol nešťastne do ohňa, uhorel

BLAŽICE / Pracovníkovi, ktorý vykonával v obci Blažice (okres Košice) verejnoprospešné práce, sa stalo osudným vypaľovanie trávy. Spadol do ohňa tak nešťastne, že ho okamžite pohltili plamene. Jeho obhorené telo si všimli náhodní okoloidúci.

Stalo sa to pri potoku, mužovi pravdepodobne prišlo nevoľno a spadol do otvoreného ohňa.Horiace a bezvládne telo si všimli miestni obyvatelia, ktorí okolo potoka prechádzali spolu s deťmi. Okamžite privolali policajtov. Tí s pomocou muža, ktorý býva niekoľko metrov od miesta, začali oheň hasiť s vedrami s vodou. Následne si všimli, že muž už nejavil známky života, bol na mieste mŕtvy.

Na miesto tragickej udalosti zakrátko dorazili všetky záchranné zložky. Okolie uzavreli policajnými páskami.Telo muža identifikovali jeho kamaráti. Päťdesiat sedemročný muž v dedine pracoval ako zamestnanec menšej obecnej služby. 

Po hasičoch a policajných vyšetrovateľoch privolali na miesto nešťastia obhliadajúceho lekára, ktorý pre presné zistenie príčiny mužovej smrti nariadil pitvu. Či mužovu smrť spôsobili náhle zdravotné problémy alebo išlo o nešťastnú náhodu zisťujú policajti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy