Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Polícia varuje vodičov v Bratislave: Počas pochodu Za slušné Slovensko čakajte obmedzenia
Zdielať na

Polícia varuje vodičov v Bratislave: Počas pochodu Za slušné Slovensko čakajte obmedzenia

Zdroj: SITA

BRATISLAVA / V piatok večer ľudia opäť vyjdú do ulíc Za slušné Slovensko. Polícia aj tentokrát informuje o dopravných obmedzeniach, ktoré súvisiac so zhromaždením nastanú.

V piatok o 19:00 organizátori začínajú pochod Za slušné Slovensko, ktorý bude začínať na námestí SNP a bude pokračovať až k Národnej rade SR. V tejto súvislosti polícia upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenia v Bratislave.

"V čase od 18.30 hod bude obmedzená doprava na Námestí SNP a od 19.00 hod bude krátkodobo obmedzená osobná doprava a mestská hromadná doprava na Hurbanovom námestí, Suchom mýte, Hodžovom námestí a na Palisádoch. Následne budú Palisády a Zámocká ulica uzatvorené až do ukončenia verejného zhromaždenia," informovala policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Dopravu v uvedených úsekoch budú usmerňovať a regulovať hliadky dopravnej polície podľa vzniknutej dopravno-bezpečnostnej situácie. "V tejto súvislosti vyzývame vodičov, aby rešpektovali pokyny polície a pokiaľ je to možné, aby na prejazd použili inú trasu," dodala Mihalíková. 

Po siedmich mesiacoch od vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej organizátori Za slušné Slovensko opäť pozývajú ľudí do ulíc. Vystúpia Dorota Nvotová, Zuzana Petková, Ján Gordulič, Marián Mitas, Martin M. Šimečka, Juraj Benetin. "Počas celého pochodu budeme mať zasvietené mobily, lampáše, baterky. Svetlo ako symbol nádeje a vytrvalosti," vyzývajú účastníkov organizátori. 

Pozrite si archívnu reportáž o bezpečnosti v Bratislave počas minulých zhromaždení: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy