Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Smrteľná nehoda v Bratislave. Mladík zomrel na mieste
Zdielať na

Smrteľná nehoda v Bratislave. Mladík zomrel na mieste

BRATISLAVA / V nedeľu večera sa na bratislavskom obchvate za Prístavným mostom na zjazde na Einsteinovu ulicu v smere do Petržalky stala tragická nehoda.

Mladý vodič bol na mieste mŕtvy. Nehoda sa stala približne o 20:00. Cesta bola uzavretá, na mieste sa tvorili kolóny. Dopravu musela riadiť polícia.

"Podľa doterajších informácií v uvedenom úseku z doposiaľ presne nezistených príčin 18-ročný vodič motorového vozidla zn. BMW 7 narazil do tlmiča nárazov osadeného na rozvetvení zjazdovej vetvy a diaľnice, pričom následne bolo toto auto odrazené do auta zn. Kia Karnival. Na miesto nehody boli privolaní aj príslušníci Hasičského a záchranného zboru, ktorí pomocou hydraolického náradia vyslobodili vodiča vozidla BMW z vozidla. Aj napriek snahe privolanej RZP však vodič na mieste nehody zraneniam podľahol," informuje hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff. 

V rámci vyšetrovania bolo následne preukázané, že vodič nikdy nemal vodičský preukaz a v čase nehody viedol motorové vozidlo aj napriek udelenému zákazu činnosti viesť motorové vozidlá. "Spolujazdec vozidla BMW, 24-ročný muž zranenia pri nehode neutrpel. Vodič vozidla KIA 20-ročný muž zranenia neutrpel, 46-ročná spolujazdkyňa utrpela zranenia, s ktorými bola jednorázovo ošetrená. Celková škoda spôsobená nehodou bola vyčíslená na cca. 17 000 eur," dodáva Szeiff.

Z dôvodu odstraňovania následkov ako aj dokumentovania dopravnej nehody bola premávka v tomto úseku usmerňovaná príslušníkmi Policajného zboru, pričom k úplnému sprejazdneniu premávky došlo v čase krátko pred 23.30 h.

V nedeľu sa už jedna smrteľná havária stala:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy