Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
O Roberta Fica sa starajú zahraniční doktori. Pre zdravotné problémy odcestoval do Izraela
Zdielať na

O Roberta Fica sa starajú zahraniční doktori. Pre zdravotné problémy odcestoval do Izraela

Archívna reportáž
Google News Button Sledovať správy

JERUZLEM / Robert Fico odcestoval do Izraela, kde sa zveril do rúk lekárov pre svoje verejne známe problémy so srdcom. O svojom odchode ale neinformoval všetkých členov vedenia strany Smer-SD.

Denník Pravda priniesol exkluzívne informácie o tom, že predseda strany SMER-SD Robert Fico odcestoval pre zdravotné problémy do Izraela. Tieto informácie ale niektorí členovia strany nevedeli. "Odletel do Izraela. Zveril sa do rúk tamojším najlepším kardiológom. Potrebuje, aby mu poradili a pomohli s jeho verejne známymi problémami so srdcom," uviedol nemenovaný zdroj zo Slovenska.  Informáciu potvrdila aj izraelská strana, pričom dodali, že o pobyte Roberta Fica v krajine bol informovaný aj izraelský premiér Benjamin Netanjahu. 

​Predseda strany Smer-SD už v minulosti podstúpil operáciu na Slovensku, kedy bol liečený odborníkmi v Národnom ústave srdcových a cievnych chorôb v Bratislave. 

TV JOJ zisťovala, či členovia strany Smer-SD vedia o momentálnom pobyte Roberta Fica v zahraničí. "Je mi známe, že tento týždeň je Robert Fico mimo republiku, viac ale neviem. Nič som nepočul, takže sa určite nič nedeje, " informoval podpredseda Smeru, Miroslav Číž. "Nemám informácie, ani neviem, že je mimo," povedal Martin Glváč, podpredseda NR SR. Robert Kaliňák sa zatiaľ k situácii nevyjadril a hovorca Smeru-SD Ján Mažgút, ako sám povedal, sa k situácii vyjadrovať nebude. .

Súvisiace články

Najčítanejšie správy