Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pomsta bývalej frajerke ho vyšla poriadne draho. Odpyká si 4 roky a 8 mesiacov
Zdielať na

Pomsta bývalej frajerke ho vyšla poriadne draho. Odpyká si 4 roky a 8 mesiacov

HRIŇOVÁ / Pomsta bývalej frajerke ho vyšla poriadne draho. Dvadsaťdvaročný mladík z Hriňovej (okr. Banská Bystrica) si po rozhodnutí banskobystrického Krajského súdu bude musieť vo väzení odpykať 4 roky a 8 mesiacov.

Rozsudok je právoplatný, Róbert si tak bude musieť odpykať trest 4 roky 8 mesiacov. Nočný výbuch otriasol Korytárkami pri Hriňovej ešte v máji minulého roku. Nástražný výbušný systém položil mladík na osobné auto a nasledovala mohutná explózia. Tá poškodila rodinný dom, v ktorom v tom čase spalo 6 príbuzných mladej ženy, ktorej auto patrilo.

Tlaková vlna porozbíjala okná na dome, úlomky z auta sa rozleteli do okruhu desiatok metrov. Bolo obrovským šťastím, že úlomky nikoho nezasiahli a nedošlo k žiadnym zraneniam. Mladý muž sa na súde bránil, tvrdil, že je nevinný a s výbuchom nemá nič spoločné.

Dôkazy proti nemu ale boli silné. Dokonca aj policajný pes presne vystopoval trasu, po ktorej mladík z miesta činu utiekol. Odvolanie, ktoré proti rozsudku podal na Krajský súd, mu senát zamietol a potvrdil trest uložený okresným súdom. Ten si teraz bude musieť mladík odpykať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy