Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vzdelávajte sa bezplatne
Zdielať na

Vzdelávajte sa bezplatne

Zdroj: Kód projektu ITMS2014+ 313031I870

INZERCIA / Začínate podnikať alebo nad podnikaním ešte len uvažujete, prípadne už podnikáte? Základom úspechu sú predovšetkým kvalitné a dôveryhodné informácie. Tie častokrát môžete získať na rôznych seminároch, prednáškach, workshopoch, či prostredníctvom individuálnej konzultácie.

Národné podnikateľské centrum (NPC), ktoré má svoje zastúpenie v každom krajskom meste – Prešov, Košice, Trnava, Trenčín, Žilina, Nitra, Banská Bystrica, ponúka záujemcom o podnikanie, ako aj živnostníkom či právnickým osobám, ktoré spadajú do kategórie malých a stredných podnikov, širokú paletu bezodplatných služieb.

Využite služby expertov

Ak práve uvažujete nad rozbehnutím podnikania, ale máte množstvo otázok z právnej, marketingovej či finančnej oblasti, je pre vás určený Akceleračný program. V rámci neho máte na výber z niekoľkých zaujímavých služieb. Pomocou skupinových a individuálnych poradenstiev od našich expertov, či počas Letnej školy, získate vedomosti a zručnosti, ktoré sú nevyhnutné k úspešnému naštartovaniu biznisu.

"NPC poskytuje okrem iného aj ucelenú a bezplatnú podporu v tom najkritickejšom bode – pred začiatkom podnikania, aby sa tí, ktorí uvažujú nad rozbehom podnikania, vedeli lepšie zorientovať v množstve zákonných povinností a dostali odpovede na otázky, ktoré ich trápia,“ uvádza hlavný manažér Národného projektu NPC v regiónoch, Slavomír Grúber.

​Aktuálne môžete v rámci Akceleračného programu využiť zdarma služby v podobe účasti na kurzoch a seminároch. Pripravené sú napríklad kurz podnikateľských zručností, online marketing, ako sa stať úspešným blogerom a pod.

Kto sa môže zapojiť?

Akceleračný program je určený pre záujemcov o podnikanie. Zapojiť sa môžu len fyzické osoby – nepodnikatelia, ktoré majú trvalý pobyt v niektorom zo siedmich samosprávnych krajov Slovenska okrem Bratislavského samosprávneho kraja (ďalej BSK).

Výnimku spomedzi fyzických osôb – nepodnikateľov tvoria cudzí štátni príslušníci, ktorí sa preukážu potvrdením/záznamom o prechodnom pobyte na území jedného zo spomínaných samosprávnych krajov. Druhú skupinu výnimiek tvoria študenti, ktorí majú trvalý pobyt v BSK, no preukážu sa platným potvrdením o dennom štúdiu na niektorej z univerzít, vysokých či stredných škôl v jednom zo 7 samosprávnych krajov (okrem BSK).

Služby aj pre podnikateľov

V prípade, že už podnikáte, môžete využiť služby v rámci ďalších programov NPC. Rastový program poskytuje individuálne konzultácie a skupinové poradenstvo vo forme odborných seminárov, workshopov a prednášok. Konkrétne sú pripravené semináre na aktuálne témy ako GDPR, superodpočet, sociálne podnikanie a pod. V Stážovom programe majú podnikatelia možnosť navštíviť konferenciu či workshop v rámci Európskej únie.

Ak chcete mať prehľad o pripravovaných podujatiach prihláste sa na odber newsletteru na www.npc.sk prípadne nás sledujte na sociálnych sieťach Facebook, Twitter a Instagrame.

Regióny - aktuálne podujatia

12.06.2018 Superodpočet na výskum a vývoj (Trenčín)

12.06.2018 GDRP (General Data Protection Regulation) - nové nariadenie o ochrane osobných údajov (Trenčín)

Výzvy:

Krátkodobé individuálne poradenstvo - pre podniky, ktoré chcú expandovať aj do zahraničia.
Využite dlhodobé individuálne poradenstvo a povýšte svoj biznis na medzinárodný

Pre nedpodnikateľov

Podujatia:

04.06.2018 Nemusí sa to skončiť pri káve a tiramisu, aj s párkom v rožku môžeš byť kráľom gastro biznisu (Zvolen)
13.06 2018 Vymodeluj si stojan na mobil v SketchUp-e (Žilina)

Kompletný zoznam aktuálnych podujatí a výziev pre Regióny nájdete TU.

Ak chcete mať prehľad o pripravovaných podujatiach prihláste sa na odber newsletteru na www.npc.sk, prípadne nás sledujte na sociálnych sieťach Facebook, Twitter a Instagrame.

Podpora podnikania v 7 samosprávnych krajoch Slovenska sa realizuje v rámci Národného projektu NPC v regiónoch, ktorý je spolufinancovaný Európskou úniou z Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci Operačného programu Výskum a inovácie. Kód projektu ITMS2014+ 313031I870.
Prijímateľom NFP a realizátorom projektu je Slovak Business Agency, partnerom projektu je Centrum vedecko-technických informácií SR.
Viac informácií získate na www.sbagency.sk a www.npc.sk.

Najčítanejšie správy