Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
MoneyPolo vstupuje na slovenský trh
Zdielať na

MoneyPolo vstupuje na slovenský trh

Zdroj: SITA

BRATISLAVA / MoneyPolo je úspešnou značkou britskej finančnej skupiny Mayzus Financial Services Ltd., ktorá vstúpila v roku 2009 okrem iných aj na český trh. Zameriava sa na ponuku riešení platobných služieb, predplatených platobných kariet MoneyPolo VISA a MoneyPolo Master Card, multimenových a platobných účtov a prevody peňazí do zahraničia. Po úspešnej implementácii na český trh a rozvoji ďalších produktov a služieb sa MoneyPolo rozhodlo vstúpiť aj na slovenský trh.

MoneyPolo poskytuje prevody peňažných prostriedkov do i zo zahraničia. Zákazníci môžu prostredníctvom vlastných aj partnerských pobočiek vykonávať peňažné prevody v hotovosti do viac ako 130 krajín sveta. S využitím multimenového účtu môže klient pohodlne online spravovať či posielať peniaze v 128 rôznych menách bez nutnosti vlastniť samostatný účet ku každej mene. Vďaka forexovým službám môžu zákazníci v rámci účtu obchodovať s cudzou menou, ktorá im umožňuje previesť peniaze do cieľovej meny a použiť ju buď k plateniu účtov alebo pre prevod peňazí. V neposlednom rade MoneyPolo ponúka predplatené platobné karty (v EUR, USD, GBP) MoneyPolo VISA Card alebo MoneyPolo MasterCard, ktoré umožňujú zákazníkom bezhotovostné platby, nákupy tovaru online a výbery hotovosti z viac ako 1,5 miliónov bankomatov po celom svete, nie sú viazané na bankový účet a zákazník má svoje výdaje stále pod kontrolou.

MoneyPolo v Českej republike za posledných 6 mesiacov strojnásobila svoj obrat a mesačná miera jej rastu dosahuje 40 percent. Dané je to stále sa rozvíjajúcou spoluprácou s novými obchodnými partnermi a zameraním komunikačných aktivít na vybrané zákaznícke skupiny. V marci 2013 bolo MoneyPolo uvedené v štatistikách Svetovej banky ako líder peňažných prevodov medzi ČR a Ukrajinou a ČR a Vietnamom. V októbri toho istého roku spoločnosť Mayzus Financial Services Ltd. získala rozšírenú licenciu pre všetky krajiny bývalého Sovietskeho zväzu.

SITA

Spoločnosť sa na českom trhu úspešne etablovala ako rešpektovaný a dôveryhodný partner zákazníkov, ktorým ponúka cenovo výhodné, efektívne a bezpečné riešenia ich finančných potrieb. "Na slovenskom trhu by chcelo byť MoneyPolo rovnako úspešné, ako v Českej republike, a nadviazať spoluprácu s obchodnými partnermi na miestnom finančnom trhu", hovorí generálny riaditeľ spoločnosti Mayzus Financial Services Nikolay Rozhok.

MoneyPolo® je registrovaná ochranná známka vlastnená britskou spoločnosťou Mayzus Financial Services Ltd. Od svojho spustenia v roku 2009 sa zameriava na ponuku riešení platobných služieb, predplatených platobných kariet, správy cudzích mien a účtov, a prevodom peňazí. Vlastné pobočky MoneyPolo úspešne fungujú vo Veľkej Británii, Českej republike, Mongolsku, Vietname a Filipínach a jej partnerská sieť s viac ako 400 tisíc pobočkami zahrňuje Európu, Áziu, Latinskú Ameriku, Severnú Ameriku, Afriku a Spoločenstvo nezávislých štátov (CIS). Spoločnosť sa úspešne etablovala ako rešpektovaný a dôveryhodný partner pre už takmer 150.000 zákazníkov.

Viac informácií nájdete na www.moneypolo.com a www.moneypolocard.com

Najčítanejšie správy