Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Muži verzus ženy! Zhodnete sa s partnerom na dovolenke?
Zdielať na
Zaujímavosti

Muži verzus ženy! Zhodnete sa s partnerom na dovolenke?

Už ste doma vytiahli na svoju polovičku tému s názvom letná dovolenka? Vy chcete ísť do hôr na turistiku, no vaša manželka oddychovať na pláž? Nič si z toho nerobte, je to úplne normálne. Muži si vraj potrebujú vybiť svoj testosterón v podobe adrenalínových zážitkov a ženy si po všetkých domácich prácach, chcú jednoducho oddýchnuť.

Muži chcú väčšinou robiť niečo adrenalínové a ženy uprednostňujú oddych pod prímorským slnkom. Aktívna dovolenka však nie je cudzia ani ženám. Popri oddychu chcú urobiť aj niečo pre svoje telo. Naše veľké cestovné kancelárie však takéto špecializované zájazdy neponúkajú.

"Keď som listoval v pamäti, tak boli špeciálne cestovné kancelárie ktoré organizovali pobyty pre ženy. Boli to dovolenky s cieľom schudnúť, zlepšiť, skrášliť vizáž. Ale pre mužov žiaľbohu, nič takého si nespomínam," hovorí Stanislav Macko zo Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a cestovných agentúr.

Samozrejme, existujú ženy, ktoré by najradšej precestovali celý svet po vlastných a muži, ktorí túžia oddychovať na pláži. A čo na to hovorí psychologička? "Ženy vyhľadávajú oddych preto, lebo sú doma strašne zaťažené a vedia robiť dve tri veci naraz. A muži si potrebujú dokazovať svoju mužnosť a potrebujú mať aktívnu dovolenku," hovorí Gabriela Herényiová.

Žena_muž_pláž_pár_radosť_ilustračné foto

ISIFA

Zdielať na

Súvisiace články