Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Viete, ktorý typ dámskych topánok je najpopulárnejší?
Zdielať na

Viete, ktorý typ dámskych topánok je najpopulárnejší?

Zdroj: CCC shoes

INZERCIA /  Obuv je našou každodennou nevyhnutnosťou, zároveň je však aj spôsobom, ako vyjadriť našu osobnú identitu. Či už máte namierené do práce alebo do mesta na stretnutie s priateľmi, štýlová obuv podčiarkne váš vzhľad a dodá každému outfitu ten správny šmrnc. V súčasnosti je na trhu veľké množstvo rôznych druhov topánok. Ktoré z nich patria medzi tie najpopulárnejšie?

CCC shoes

 Obuv je našou každodennou nevyhnutnosťou, zároveň je však aj spôsobom, ako vyjadriť našu osobnú identitu. Či už máte namierené do práce alebo do mesta na stretnutie s priateľmi, štýlová obuv podčiarkne váš vzhľad a dodá každému outfitu ten správny šmrnc. V súčasnosti je na trhu veľké množstvo rôznych druhov topánok. Ktoré z nich patria medzi tie najpopulárnejšie?

Jednoznačnú odpoveď je len ťažké nájsť, avšak existuje niekoľko stálic, ktoré by mala mať každá žena vo svojom šatníku. Prezradíme vám, ktoré z nich to sú!

Biele tenisky by mali byť základom každého šatníka

Medzi populárny typ topánok, nielen u žien, ale aj u pánov, patria určite tenisky. Tie sú pohodlné a vhodné na nosenie nech už je váš deň vyplnený rôznorodými aktivitami. Posuňte svoj športový “look” na úplne novú úroveň s bielymi teniskami. Táto obuv je dokonalým spojením štýlovosti, pohodlia a nadčasovosti. Obuť si ich môžete k dlhej sukni, teplákom alebo džínsom. Nech už preferujete akýkoľvek štýl, teniskami nikdy nič nepokazíte. Rovnako nič nepokazíte ani tým, keď si popri bielych teniskách zadovážite aj tenisky iných farieb.

CCC shoes

​Čižmy s podpätkom alebo bez neho

Čižmy si v súčasnosti môžete vybrať z rôznych typov, záleží samozrejme len na vás a na tom, kde ich budete nosiť. Nielenže vyzerajú úžasne s dlhými a splývavými šatami, ale sú tiež skvelým spôsobom, ako sa v chladnejších dňoch zahriať. Siahnite po jednoduchých a decentných čižmách alebo sa trochu odviažte a zaobstarajte si extravagantnejšie modely s veselými vzormi či potlačou zvierat. Čižmy sa výborne hodia k sukniam a aj to je dôvod, prečo patrí tento typ topánok rovnako k obľúbeným a vyhľadávaným u väčšiny žien.

Členkové topánky vás zachránia v každej situácii

Členkové topánky by určite nemali chýbať ani vo vašom šatníku. Patria medzi najpopulárnejšie z mnohých dôvodov. Dámske členkové topánky sa totiž hodia na každú príležitosť. Sú štýlové a pohodlné, je možné ich nosiť k rôznym módnym štýlom či v ktoromkoľvek ročnom období. Pozrite si kolekciu členkových topánok v internetovom obchode CCC alebo v niektorej z predajní a vyberte tie, ktoré sa vám páčia najviac. Každý váš outfit bude aj vďaka nim jedinečný a vy zaujmete okolie už na prvý pohľad. Zadovážte si niekoľko párov v neutrálnych farbách a členkové topánky vás zachránia vždy, keď to budete potrebovať.

CCC shoes

Sandále sú počas leta ideálnou voľbou

Milujete leto a dni plné teplých slnečných lúčov? Aj toto ročné obdobie sa nezaobíde bez typických modelov topánok. Medzi najpopulárnejšie bezpochyby patria sandále. Môžete si vybrať od najjednoduchších s niekoľkými jemnými pruhmi cez štýlové až po elegantné alebo viac ozdobené. Hodia sa k farebným letným šatám či k jednoduchým kraťasom. Dodajú vám pocit sviežosti a vy si tak budete môcť užívať krásne slnečné dni v pohodlnej a štýlovej obuvi.

Pri výbere nových topánok je dobré prihliadať nielen na to, ktoré z nich sú populárne a obľúbené, ale aj na to, že jednotlivé dámske topánky vyhovujú konkrétnym situáciám alebo oblečeniu viac ako iné. Nech už preferujete ktorýkoľvek typ topánok, určite ho nájdete v niektorej z predajní reťazca CCC. Vyberte si topánky, ktoré sú nielen praktické, ale aj štýlové a trendy. Topánky do každého ročného obdobia si môžete bez problémov kúpiť aj online, priamo z pohodlia vášho domova. Neváhajte a oživte svoj šatník ešte dnes!