Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Veterán Vladimír Strmeň (92) zahral na harmonike pre dobrú vec. Podarilo sa mu vyzbierať neuveriteľnú sumu
Zdielať na

Veterán Vladimír Strmeň (92) zahral na harmonike pre dobrú vec. Podarilo sa mu vyzbierať neuveriteľnú sumu

BANSKÁ BYSTRICA / 92-ročný partizán Vladimír Strmeň, ktorý sa rozhodol svojou hrou na harmonike vyzbierať peniaze na domovy seniorov, dnes zistil akú sumu sa mu podarilo vyzbierať. A bol prekvapený. Koncerty na jeho záhrade v Banskej Bystrici si počas piatku, soboty a nedele pozreli naživo cez facebookový profil relácie "V siedmom nebi" tisícky ľudí.

"Išli sme do toho s vervou, že otvoríme ľudské srdcia," povedal partizán Vladimír Strmeň. Tri dni bolo počuť zo záhrady pána Strmeňa spev a harmoniku. Neúnavný a vždy dobre naladený sa rozhodol splniť to, čo si zaumienil a to pomôcť zariadeniam pre seniorov v Banskobystrickom kraji.

"Ja som sa zaviazal, že kým nevyzbieram aspoň 5000 eur budem hrať," dodal s úsmevom. Hral sám, ale aj s milým hosťom. Práve sobotňajší koncert je pre pána Strmeňa nezabudnuteľným. Spolu s ním si zahral aj huslista Ondrej Kandráč. 

​Veril, že osloví mnohých, no koľko sa vyzbieralo netušil až do dnešného dňa, výsledná suma ho prekvapila a vôbec ju nečakal. "Dvanásť tisíc sa vyzbieralo, no to je krásne. Všetkým zo srdca ďakujem," dodal na záver Vladimír Strmeň. 

Pozrite si záznam z vystúpenia Vladimíra Strmeňa: 

Súvisiace články