Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tieto vety muži od žien počuť nechcú
Zdielať na

Tieto vety muži od žien počuť nechcú

Archívne video

BRATISLAVA / Hovorí sa, že dôvera a úprimnosť sú hlavnými stavebnými kameňmi všetkých vzťahov. Nie vždy to ale platí za všetkých okolností. Sú napríklad určité vety, ktoré mnohí muži od svojich žien vyložene počuť nechcú, hoci sú najúprimnejšie.

Na čo myslíš?

Ženy sú od prírody veľmi zvedavé. Chcú vedieť úplne všetko. Zaujímajú ich najmenšie detaily aj pocity a teda všetko, čomu muži neprikladajú takú dôležitosť. Logické teda je, že ich táto veta vždy vyvedie z miery. Oni naozaj nevedia, čo by na ňu odpovedali.

Všimol si si na mne niečo nové?

Nevšímavosť je v mnohých smeroch doménou väčšiny mužov. Ich rozlišovacie schopnosti sú bohužiaľ veľmi vzdialené od tých ženských. K problému a frustrácii ženy pritom stačí aj to, keď muž otáľa s odpoveďou a nedaj boh, keď sa konečne rozhodne pochváliť vlasy a partnerka s plačom na zem hodí nové náušnice ...

Premýšľala som 

Túto vetu muži obzvlášť nemajú radi, pretože tušia, že za spomínaným oznámením zrejme bude niečo vážne. Ich strach sa najmä viaže k veciam typu, že by bolo fajn spolu bývať či ísť na víkend spoločne k rodičom, prípadne začať plánovať svadbu alebo si zaobstarať bábätko.

Buď trochu chlap

Nie je nič horšie ako spochybňovanie mužskej podstaty. V tejto chvíli muži nevedia, čo majú robiť, a majú len dve možnosti. Buď urobiť to, čo si žena praje, alebo jej odpovedať rovnakou vetou a pokarhať ju, že by mohla byť ohľaduplnejšia.

Bolí ma hlava

Klasická veta, ktorú muži nenávidia a majú pod ňou zakódované, že sa tým ženy vyhovárajú z partnerských povinností. Odborníci im preto radia nasledujúci trik. Ponúknuť v daný okamih žene liek proti bolesti. Ak odmietne, potom majú právo byť nahnevaní a ohrdnutí.

Myslíš si, že je pekná?

Muži si to môžu hovoriť nespočetnekrát, že obzerať sa pred partnerkou za inými ženami je zlé, ale akonáhle k tomu dôjde, zvyčajne neodolajú. Môže im byť ale úplne jasné, že pred vlastnou ženou tento pohľad neutaja. Hoci mnohí odborníci v tento okamih mužom radia, aby nahlas povedali, čo sa im na danej dáme nepáči, pravda je taká, že im to ženy rovnako neuveria. Konfrontácii ako takej sa teda rovnako neubránia.

Rodičia ťa chcú spoznať

Z pohľadu mužov táto veta značí iba dve veci. Buď vzťah prekročil neviditeľný míľnik závažnosti, alebo sa žena snaží dostať partnera pod rodinný mikroskop a urobiť na ňom akýsi pokus odolnosti. Na tom by sa malo spoznať, či je vhodným partnerom do budúcnosti.

Musíme si pohovoriť

Podľa mužov jedna z najhorších viet, z ktorých ide strach. Pri jej vyslovení si totiž pripadajú ako malá decká, ktorým chce rodič vyčinit. Vedia, že to, čo bude nasledovať, nebude nič príjemné a rozhodne nepôjde o nič banálneho. Môže ísť aj o rozchod.

Súvisiace články