Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Populárna Eurovízia je tu opäť. Ruku k dielu priložila aj TV JOJ
Zdielať na

Populárna Eurovízia je tu opäť. Ruku k dielu priložila aj TV JOJ

BRATISLAVA / Súťaž Eurovízia je známa aj u nás na Slovensku. Niekoľko našich interpretov sa v minulosti tejto súťaže aj zúčastnilo. Tento rok sa nám dostalo inej cti - podarilo sa nám zažiť sútaž z inej strany. Štáb TV JOJ sa podieľal na výrobe celosvetovej relácie.

Priestory TV JOJ sa zaplnili tými najlepšími muzikantmi z celého sveta, a to z jediného dôvodu - nakrúcanie relácie pre Eurovíziu. "Koliba sa stala strediskom zahraničných umelcov. Pre mňa to bola výzva anglicky režírovať. Dúfam, že trošku sme takýmto spôsobom zviditeľnili našu JOJ-ku," uviedol režisér Tomáš Eibner.  

Medzinárodná produkcia a množstvo zahraničných účastníkov. V ateliéroch sa nakrúcala relácia pre internetové hlasovanie veľkej ceny Eurovízie. "Funguje medzi nami chémia. Tím je absolútne profesionálny, hudobníci sú vynikajúci a celé to dokopy dáva jednu excelentnú svetovú šou," povedal producent Mathias Strasser.

Prácu na Slovensku si užíval aj moderátor veľkej šou. "Všetci sú veľmi milí, priateľskí. Režiséri sú veľmi profesionálni. Veľmi sa nám tu páči. Určite sa do Bratislavy minimálne ešte raz vrátim," povedal moderátor Nick. 

Do internetového hlasovania sa budete môcť zapojiť a vy a zahlasovať za vášho favorita. 

Pozrite si archívnu reportáž.

Zdielať na

Súvisiace články