Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Žena skúsila v hoteli ubytovať svojho koňa, uspela
Zdielať na

Žena skúsila v hoteli ubytovať svojho koňa, uspela

Archívne video

ONTARIO / Lindsey Partridge z kanadského Ontaria prišla do amerického Kentucky na konské preteky. Keď sa chcela ubytovať v jednom z tamojších hotelov, rozhodla sa preveriť, či tam môže ubytovať aj svoju kobylu Blizz. To jej prekvapivo umožnili, po krátkej prehliadke izby nakoniec kobylu radšej zaviedla späť do prívesu.

Žena sa ubytovala v hoteli Super 8 v meste Georgetown. Pretože o sebe hotel tvrdí, že je prívetivý k domácim maznáčikom, rozhodla sa na recepcii otestovať, či to platí aj pre koňa. Recepčnú príchod koňa nijak nerozhodil. "Keď som žiadala o izbu, vysvetľovali mi, ako to u nich chodí. Spomenuli, že sú prívetiví k domácim maznáčikom, tak som sa zo srandy opýtala, či si so sebou na izbu môžem vziať Blizz. Pani mi povedala, že pokojne, tak som toho využila,“ vysvetľuje portálu Daily Mail Partridge.

Za ubytovanie koňa zaplatila poplatok desať dolárov. Izbu kobyle nakoniec len ukázala, urobila pár fotiek a potom ju odviedla späť do prívesu. Fotky následne zdieľala na sociálnych sieťach, kde ich ocenili tisíce ľudí.

Facebook - Lindsey Partridge

Pozrite si rebríček najlepších wellness hotelov v Európe v reportáži. 

Súvisiace články