Oblačno
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Viete, ako schudnúť za týždeň tri kilá? Začala sa najväčšia výstava krásy a zdravia na Slovensku
Zdielať na

Viete, ako schudnúť za týždeň tri kilá? Začala sa najväčšia výstava krásy a zdravia na Slovensku

BRATISLAVA / Make-up, účesy, kozmetika ale aj spôsoby ako schudnúť tri kilá za týždeň. To je len zlomok z toho, čo vás čaká na najväčšej výstave krásy a zdravia na Slovensku.

"Súčasťou veľtrhu je už tradične bohatý sprievodný program okrem odborných prednášok ako sa správne o seba starať, sú pripravené aj súťaže, čakajú nás Medzinárodné majstrovstvá SR v makeupe," uviedla hovorkyňa výstaviska Incheba Antónia Mištaľová.

Tento rok sa nemáme báť odvážneho líčenia. "Urobí sa očné viečko inej farby, celková plocha - také niečo ako mám ja. A dávajú sa také riadne farby ako tehlová, bordová, ružová. A tým že bude červená farba veľmi trendy tak pery zase idú do tej módy," hovorí vizážistka Lucia Sládečková.

Farebný boom nás čaká aj pri vlasoch. Žlté, modré, ružové budú absolútnym hitom. "Sú veľkým trendom, hlavne pastelové odtiene v kombinácii so šedivou a fialovou. Je to niečo neuveriteľné," hovorí kaderníčka Nikola Pavlíčková.

Pri úprave zovňajšku nesmieme zabudnúť ani na obočie. "V akomkoľvek veku žena je, to obočie je veľmi dôležité. Je to základ tváre. Sú rôzne metódy ako upraviť obočie a teraz tá metóda čepielková je veľmi in a vyzerá to prirodzene," uviedla majiteľka salónu krásy Danica Szoke.

Súvisiace články