Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Polícia v Rusku hľadala mimozemšťanov
Zdielať na

Polícia v Rusku hľadala mimozemšťanov

MOSKVA / Polícia v Rusku hľadala sedemmetrové bytosti. Podľa občana, ktorý ich nahlásil to boli mimozemšťania. U oznamovateľa nezistili alkohol ani iné omamné látky.

Polícia na juhu Ruska pátrala po mimozemšťanoch, ktorých úradom nahlásil občan. Hliadka síce nevypátrala nič, no celoštátne aj miestne médiá si na udalosti zgustli.

"Obyvateľ dediny Vosniki okolo štvrtej ráno prechádzal po ceste pri sídlisku a uvidel, ako vesmírne lode v blízkom lesíku vysádzajú mimozemšťanov, sedem bytostí v strieborných skafandroch vo veľkosti asi sedem metrov. Vzhľadom na to, že akcia nebola povolená vládou a vesmírne lode narušili vzdušný priestor Ruskej federácie, občan sa obrátil na políciu," napísal nadporučík Alexej Grečiškin. V správe tiež uviedol, že pátranie na mieste činu bolo negatívne. 

Polícia je zo zákona povinná preveriť všetky hlásenia od občanov. Znamená to, že akokoľvek divne znel telefonát občana, polícia musela na miesto vyraziť. Po príchode na miesto činu nejavil oznamovateľ známky opilosti, ani požitie iných omamných látok. 

Na sociálnych sieťach sa ohľadom tohto prípadu spustila vlna neveriach aj uštipačných komentárov. Podľa niektorých sa mimozemšťanom na Zemi nepáčilo, preto odišli.

Súvisiace články