Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
McDonald's verzus Trump: Fastfood označil prezidenta za úbohú náhradu
Zdielať na

McDonald's verzus Trump: Fastfood označil prezidenta za úbohú náhradu

WASHINGTON / Twitter americkej fastfoodovej spoločnosti McDonald's zaujal sociálne siete, keď sa na ňom objavil odkaz útočiaci na prezidenta Donalda Trumpa. Spoločnosť okamžite tweet odstránila a oznámila, že jej stránku napadli hackeri. Odkaz obsahoval výzvu, aby sa do Bieleho domu vrátil Barack Obama, píše server The Guardian.

"Ste naozaj odporná a úbohá náhrada prezidenta, chceme späť Baracka Obamu. A tiež máte malé ruky," píše sa v odkaze, za ktorý sa spoločnosť McDonald's ospravedlnila. Uviedla tiež, že ich účet napadli hackeri zvonku, píše The Guardian.

https://twitter.com/NateGoldman/status/842369010972938240

Narážka na malé ruky sa spája s aférou z minuloročnej volebnej kampane, kedy protikandidát Marco Rubio o Trumpovi vyhlásil, že má malé ruky a že sa takým ľuďom nedá veriť.

"Hovoril o mojich malých rukách že keď sú malé, tak aj niečo iné musí byť malé. Zaručujem vám, že tu žiaden problém nie je. Ručím za to," reagoval na Rubiove slová Trump.

Donald Trump je stúpencom podnikov rýchleho občerstvenia. Počas volebnej kampane na sociálnych sieťach šíril svoje fotografie, ako je produkty siete McDonald's a ďalších fastfoodov.

Súvisiace články