Skoro jasno
15°
Bratislava
Kriminálny seriál Svet pod hlavou vás zavedie do minulosti
Zdielať na

Kriminálny seriál Svet pod hlavou vás zavedie do minulosti

Reálny stroj času a ani iný most do minulosti zatiaľ nikto nevymyslel. Pokiaľ ide ale o filmové príbehy, je to veľmi obľúbená a vďačná téma svetových, ale aj česko-slovenských filmových tvorcov. Televízia JOJ sa tiež rozhodla ísť touto cestou a zaradila do vysielania seriál s názvom Sved pod hlavou.

V hlavných úlohách sa predstavia českí herci Václav Neužil a Ivan Trojan. Hlavnú ženskú postavu bude stvárňovať charizmatická Slovenka s maďarskými koreňmi Judit Bárdos.

V každej epizóde tím kriminalistov vyšetruje jeden uzavretý prípad. Hlavný hrdina sa dostane so svojimi skúsenosťami a prístupom policajta z 21. storočia do konfliktu s policajným myslením a postupmi z roku 1982. Jeho skúsenosti mu dávajú výhody, jeho slobodný prístup vyvoláva nevôľu u kolegov a nadriadených.

V desiatich epizódach hlavný hrdina postupne odhaľuje tajomstvo svojej cesty v čase, dostane šancu pochopiť svoju rodinnú históriu a musí definitívne poraziť mafiána Šejba, ktorý je jeho protivníkom v minulosti aj v súčasnosti.

Súvisiace články