Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Šou Moja prvá dovolenka umožní ľuďom prvýkrát cestovať za hranice
Zdielať na

Šou Moja prvá dovolenka umožní ľuďom prvýkrát cestovať za hranice

BRATISLAVA / Pamätáte sa na ten moment, keď ste prvýkrát v živote cestovali na dovolenku niekam za hranice? Možno ste to stihli už v detstve, ale sú aj takí, ktorí to zažívajú takpovediac na staré kolená. A práve o tom, aký je to zážitok, je nový program, ktorý sa objaví na televíznych obrazovkách. Sprevádzať vás ním bude Barbora Rakovská.

Moja prvá dovolenka je nová zábavná relácia TV JOJ o Slovákoch, ktorí prvý raz v živote prekročia hranice Slovenska a vycestujú užiť si svoju prvú dovolenku. Nikdy neleteli, nehovoria takmer žiadnym cudzím jazykom a často netušia, čo znamená služba „all inclusive“. Vyskúšajú si, či sa rukami – nohami dokážu dohovoriť v zahraničí, aké sú ich orientačné schopnosti, koľkokrát dokážu zablúdiť, či je more slané, ako chutia morské príšery na tanieri.

Uvidia miesta, ktoré doposiaľ poznali len z obrázkov a situácia im nikdy neumožnila vycestovať za nimi. V prvom rade si však užijú zaslúženú dovolenku, spoznávajú svet a občas aj jeho nástrahy. Zábavná šou, kde na vlastné oči uvidíte, aké to je, keď sa neskúsení cestovatelia vyberú do veľkého sveta a zistia, že nikto okrem nich nehovorí po slovensky.

Destináciu nevedia

"Nikto z nich netuší, kam cestuje," hovorí moderátorka Barbora Rakovská. Súťažiaci sa musí zbaliť a až potom príde s obálkou Rakovská a prezradí, kam sa odvezú.

V každej epizóde cestujú dve dvojice. Medzi cestovateľmi budú aj tváre známe zo šou Farmár hľadá ženu, cestujúci, ktorý miluje Harryho Pottera a jediné, čo ho zaujíma je vydať sa po jeho stopách do Londýna.

Prvú časť šou si pozrite v pondelok o 22:00 na JOJke.

Súvisiace články