Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šok cestou na tréning. Žene spadol na hlavu sumec
Zdielať na

Šok cestou na tréning. Žene spadol na hlavu sumec

PHILADELPHIA / Pravdepodobnosť, že vás zasiahne blesk je podľa vedeckých prepočtov jedna k trom miliónom. Teda extrémne nízka. Pravdepodobnosť, že vás zasiahne ryba padajúca z neba už bude jedna k niekoľkým miliardám. Znie to síce šialene, ale stalo sa to. Uprostred ulice priamo z oblakov na mladú ženu spadol takmer 2 a pol kilogramový sumec.

"Boli to sekundy a odrazu mi niečo vrazilo do tváre. Zasiahlo ma to na hlave, tvári a krku, nehovoriac ako som potom páchla," uviedla Lisa Lobree, žena zranená rybou. 

Na hlavu jej padol dvojkilogramový sumec, keď išla na svoj pravidelný tréning pod holým nebol. "Skôr by som tipovala, že do mňa udrie blesk, ako že na mňa spadne z neba v parku sumec," dodala Lisa. 

Nejde o žiadnu nadprirodzenú záhadu. "Ryba vypadla zo zobáka orlovi alebo nejakému veľkému dravcovi a spadla priamo na Lisinu hlavu," uviedla trénerka Gina Mancuso. 

"Okamžite ma zrazilo k zemi," uviedla Lisa. Lisu mohol zásah dostať aj do nemocnice. Ryba ju poškriabala na tvári a zážitok jej spôsobil poriadny šok. "Bola som pomerne hysterická," dodala. 

Po tom, ako zašla na pohotovosť, lekár jej odporučil preventívne vyšetrenie, aby bola pokojnejšia. Všetko berie s humorom. "Stávajú sa aj oveľa horšie veci. Nebolo to príjemné, ale dnes sa na tom už smejem," dodala. 

Súvisiace články