Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Známe tváre na pláži. JOJkári hrajú volejbal na Domaši
Zdielať na

Známe tváre na pláži. JOJkári hrajú volejbal na Domaši

DOMAŠA / V Tíšave na Domaši sa zvádzajú ťažké boje televíznych kolegov. Hrajú plážový volejbal. Na pomoc si dokonca povolali kuchárske hviezdy Vila a Davida Habovcov.

"Ja som kapitánom mužstva JOJky Domaša," prezradil kuchár Vilo Habo. Nie je síce isté, že televízna hviezda pozná pravidlá, ale po predošlých neúspešných ročníkoch tímu televízie JOJ sa rozhodli ho angažovať.

Vlani hrali pod taktovkou SBSkára. "Taktika žiadna. Lopta musí prejsť na druhú stranu tak či tak," poučoval bývalý tréner tímu Bzučo.

Kuchár koučom

Na známom televíznom volejbale pôjde do tuhého a tak všetci čakajú, či taktika Vila Haba bude úspešnejšia.

"Ja neviem, ako ich budem koučovať. Či po nich budem kričať, neviem. Iné je to v kuchyni a iné je to na ihrisku," priznal kuchár.

Prípravy Jána Mečiara

Plážový volejbalový ošiaľ niekoľko dní prežíva aj obľúbený moderátor Ján Mečiar. Psychicky sa na zápas pripravoval aj počas vysielania televíznych novín.

"Už sa teším, keď konečne zo seba zhodím oblek a navlečiem sa do športového dresu. Na Domaši to volejbalistom konečne ukážeme," povedal počas vysielania. "Iba, že by nie alebo čo ukážete," kontrovala mu moderátorka Lucia Barmošová.

"To nebude len šport, volejbal, ale bude to aj zábava, bude to tanec. Všetko, čo k letu patrí," prezradil organizátor televízie JOJ - Tíšava plážového turnaja Pavol Pelák. 

Súvisiace články