Oblačno
16°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Komédia o mužoch a ženách. Do kín prichádza Sezn@mka
Zdielať na

Komédia o mužoch a ženách. Do kín prichádza Sezn@mka

BRATISLAVA / Začiatkom augusta (4.8) prichádza do kín letná romantická komédia Sezn@mka s Jiřím Langmajerom v hlavnej úlohe. Adam a Eva mali na zoznámenie ideálne podmienky, boli rovno nahí a bez akejkoľvek konkurencie. Dnes sa ale nájdenie partnera môže stať pekne tvrdým orieškom.

Práve všemožné peripetie, uveriteľné aj neuveriteľné situácie a stretnutia pri tŕnistej ceste za tým pravým náprotivkom ukáže oddychová komédia Sezn@mka, ktorej tvorcovia sa inšpirovali naozajstnými zážitkami a historkami.

"Roky randenia, blbnutia na zoznamkách a je to stále rovnaké. Kretén strieda kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a jej ďalšie rande na inzerát s tvárou Lukáša Pavláska sa rýchlo zaradí do jej oddielu katastrof a kreténov.

O mužoch a ženách

Podobný zoznam príšerných stretnutí postupne rozširujú aj ďalšie postavy. Sezn@mka je komédia o mužoch, ženách a zaujímavom fenoméne doby - internetovej zoznamke. A samozrejme o tom, čo všetko sa na takom rande na slepo môže stať.

V rybníku hľadajúcich sa môže objaviť aj dravá šťuka. Jiří Langmajer ako šéf zoznamky čelí sťažnostiam nespokojných dám. V mene firmy a v mene príležitosti, ktorá robí zlodeja, musí ukázať, že chlapi nie sú len idioti.

Doma má manželku

S šarmom a roztomilosťou slávneho filmového Kristiána vyráža ako nové rande na schôdzky s klientkami. Vyzbrojený informáciami z ich dotazníkov vystupuje ako muž ich snov.

Po niekoľkých schôdzkach ale mizne bez stopy. On totiž manželku nehľadá, on už doma jednu má. A tá má zase kamarátku a tá hľadá na zoznamke. Tú tiež Jiří Langmajer zvedie. Slučka okolo záletníka sa začína uťahovať a vo vzduchu visí spoločný ženský sľub, že pomsta bude sladká...

Zoznamovacia džungľa

Odpradávna existovali dohadzovači a sprostredkovatelia svadieb. S rozvojom tlače nastúpili zoznamovacie inzeráty, televízne zoznamovacie programy. Možnosti internetu potom urobili zo zoznamovania naslepo ozajstnú džungľu. "Človek sa nestačí diviť, koľko je v Čechách letušiek a pilotov," hovorí jeden z prevádzkovateľov internetovej zoznamky. 

Komédia Sezn@mka sa čiastočne točila aj na Kanárskych ostrovoch a hudbu do filmu zložil Vašo Patejdl a Petr Janda.

Pozrite si trailer k filmu: