Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Recept šéfkuchára Massima. Dezert na karneval Zeppole
Zdielať na
Zaujímavosti

Recept šéfkuchára Massima. Dezert na karneval Zeppole

Zdroj: Massimo Ristorante

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil lahodný dezert na karneval "Zeppole"

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil dezert na karneval "Zeppole".

Na prípravu 35 kusov potrebujeme:

250 ml vody
200 g hladkej múky
60 g masla
3 ks vajec
1/2 citrónovej kôry
2 g soli

Na prípravu krému potrebujeme:

0,5 l mlieka
3 ks vajec
60 g kukuričného škrobu
100 g horkej čokolády
300 g kondenzovaného mlieka
štipku soli
olej na fritovanie

Zdielať na

Súvisiace články