Recept šéfkuchára Massima. Dezert na karneval Zeppole
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Zdroj: Massimo Ristorante
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil lahodný dezert na karneval "Zeppole"
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil dezert na karneval "Zeppole".
Na prípravu 35 kusov potrebujeme:
250 ml vody
200 g hladkej múky
60 g masla
3 ks vajec
1/2 citrónovej kôry
2 g soli
Na prípravu krému potrebujeme:
0,5 l mlieka
3 ks vajec
60 g kukuričného škrobu
100 g horkej čokolády
300 g kondenzovaného mlieka
štipku soli
olej na fritovanie