Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dôchodca zaparkoval na streche iného auta
Zdielať na

Dôchodca zaparkoval na streche iného auta

PRAHA/BRATISLAVA / Niektoré nehody sú skutočne kuriózne. Jedna sa udiala v Prahe a ľudia sa nestačili čudovať. Osemdesiatsedemročný senior zaparkoval na streche iného auta.

Dôchodca zaparkoval prinajmenšom dosť netradične. Na prvý pohľad to vyzeralo, že čiperný dedko zišiel svojím autom zo svahu z horného parkoviska, realita je však iná. Dôchodca naštartoval svoj renault, pridal plyn, no akosi pozabudol, že má zaradenú spiatočku.

Výsledkom sú tri nabúrané autá a dôchodcov renault na streche iného auta. Zatiaľ čo sa poniektorí len pousmiali, vodič - senior a majitelia nabúraných vozidiel dôvod na úsmev veru veľmi nemajú.  

Pozrite si reportáž:

Aj na Slovensku sa vodičom podarí kuriózne zaparkovať. Svoje o tom vie majiteľ jedného auta z banskobystrického okresu. Hľadal svoje auto, až kým nezistil, že parkuje na streche nemocnice. Zrejme zabudol zatiahnuť ručnú brzdu, keď z auta odchádzal.

Ani parkovanie pred jedným z bratislavských hypermarketov si doteraz mnohí nevedia vysvetliť. Jednoducho sa tam v lete objavilo auto na streche a bez značiek.