Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
ROZHOVOR. Martin (27) z Kysúc žije svoj americký sen
Zdielať na

ROZHOVOR. Martin (27) z Kysúc žije svoj americký sen

HOLLYWOOD / American dream, teda americký sen skutočne existuje! Dôkazom je Sancho z Kysúc, ktorého pozná viac celebrít z Hollywoodu ako Slovákov. Martin Macek (27) umeleckým menom Sancho Martin už 6 rokov doslova valcuje americké televízie po boku najväčších umelcov sveta.

Filmy, reklamy, videoklipy

"Nápad vznikol, keď som začal pozerať filmy a videoklipy. Toto by som asi chcel robiť. Je to cool, je to LA," hovorí Sancho Martin. Sympatický rodák z Kysúc má na svojom konte niekoľko desiatok filmov, reklám či hudobných videoklipov s hviezdami ako je Jennifer Lopez či Mick Jagger.

"Musím spomenúť Jennifer Lopez, ktorá je veľmi blízka môjmu srdcu. Pekne ma objala. Potom Ken Jeong, malý Aziat. Veľmi smiešny," dodáva Sancho.

Chce hviezdu na chodníku slávy

Naposledy si Sancho zatancoval aj vo videoklipe Chrisa Browna. "Hovorím, toto je úžasné. Vidím kamery, teraz červené svetlo a teraz Sancho ide do akcie," opisuje. Rodák z Kysúc má svoj celoživotný sen. "Je mať jedného dňa vlastnú hviezdu na chodníku slávy a potom sa odfotiť s rodičmi," dodáva Sancho.

Súvisiace články