Polojasno
20°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Pracujte a chudnite. Spoločnosť ponúka 500 € za zhodené kilogramy
Zdielať na

Pracujte a chudnite. Spoločnosť ponúka 500 € za zhodené kilogramy

KALIFORNIA / V Kalifornii sídli spoločnosť, ktorej zamestnanci si môžu privyrobiť naozaj netradičným spôsobom. Rozhodla sa platiť zamestnancom za každý zhodený kilogram.

500 € za chudnutie

Americká spoločnosť ponúka svojim zamestnancom možnosť prilepšiť si na výplatnej páske v prepočte o viac ako 500 eur a to pod podmienkou, že sa im za šesť mesiacov podarí schudnúť. "Je to skvelé. Vďaka tomu, že v práci chudnem si môžem zarobiť peniaze naviac," hovorí zamestnankyňa firmy Anna Vasquez.

Finančne si môžu prilepšiť iba tí pracovníci, u ktorých sa preukáže nadváha. "Je to veľké plus pre nich aj pre nás. Zamestnanci sú zdravší a veselší," tvrdí manažérka Maria Aguire. "Za týždeň som cez prestávky zhodila viac ako kilo," hovorí Anna.

Najviac klientov počas obeda

Slovák Rado, ktorý je osobným trénerom v Kalifornii má najviac klientov práve počas obednej pauzy. "Po obede ide energia rapídne dole. Keď príde človek do posilňovne, tak sa naštartuje do poobedňajšieho setu," hovorí osobný tréner Radoslav Pagáč.

Vyzerať dobre a zdravo má v Amerike niekoľko výhod. "Samozrejme ako ten look, ako sa tu povie, určite otvára dvere. Mnoho majiteľov dbá na vzhľad," hovorí Pagáč. Aby ste vypotili jeden hamburger, ktorý si dáte na obed, mali by ste sa posadiť na bicykel minimálne na hodinu.

Súvisiace články