Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Americký sen! Priniesol pizzu, videl Oscara aj poriadne zarobil
Zdielať na

Americký sen! Priniesol pizzu, videl Oscara aj poriadne zarobil

LOS ANGELES / Americký sen! Ako inak nazvať príbeh arménskeho roznášača pizze, ktorý si za jeden večer zarobil na sprepitnom 1000 dolárov. A to nie je všetko! Objavil sa na pódiu počas odovzdávania hviezdnych Oscarov a na jeho pizze si pochutili tie najväčšie hollywoodske osobnosti!

Pizza pre hviezdy

To je ale výmyselníčka! Svet sa stále zabáva nad celebritnou "selfie" fotografiou, ktorú vytvorila moderátorka večera Ellen DeGeneres a už sa na nás valí ďalší príbeh z tohtoročných Oscarov. Komička totiž na slávnostné pódium objednala pizzu! 

Edgar Martirosyan, ktorý ju priniesol, sa tak cez noc stal najznámejším roznášačom pizze. Keď dostal objednávku odniesť pizzu do hollywoodskeho Dolby Theater, netušil, že má pred sebou najúžasnejší zážitok v živote a ešte k tomu aj poriadne zarobí. Keď prišiel na miesto, povedali mu nech počká. Potom za ním prišla Ellen DeGeneres a vzala ho na pódium.

Hotový z Julie

A to bol pre Edgara naozaj šok! "Netušil som to. Bol som naozaj šokovaný, ale bol to úžasný moment," vyjadril svoje pocity Martirosyan pre CNN. Tak sa tento pôvodom Arménec ocitol pred miliónmi televíznych divákov držiac v rukách červeno-žlté krabice s pizzou, ktorú ponúkol hviezdam ako Brad Pitt a Jared Leto.

A hollywoodskym fešákom naozaj chutilo! Najväčší zážitok mal Edgar z herečky Julie Roberts. Je jej veľkým fanúšikom. Dokonca počas štúdií v Moskve chodieval na filmy slávnej Pretty woman.  

Dokonalá reklama

A týmto sa príbeh nekončí! DeGeneres vzala klobúk, vbehla medzi hercov s cieľom vyzbierať pre mladého Arménca sprepitné. Od hollywoodskych hviezd sa jej podarilo vyzbierať neuveriteľných 1000 dolárov. Oscarová herečka Lupita Nyong´o peniaze nemala, tak do klobúka vhodila lesk na pery. Ten chlapa rozhodne poteší!

Okrem toho pizzeria získala úžasnú reklamu. " Všetky naše prevádzky sú absolútne vyťažené." vyjadril sa pre Los Angeles Times Ararat Agakhanyan majiteľ siete pizzérií Big Mama´s and Papa´s Pizzeria. "Vôbec sme nevedeli, že naša pizza bude v televízii," dodal. Z roznášača pizze sa tak stala hviezda a hneď v pondelok sa dokonca objavil v šou Ellen DeGeneres. Tak tomu sa hovorí skutočný americký sen!

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy