Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Sprievodca darčekmi. Vianoce, vianoce prichádzajú...
Zdielať na

Sprievodca darčekmi. Vianoce, vianoce prichádzajú...

Ak potrebujete na prekonanie predvianočného zhonu sprievodcu darčekmi pre celú rodinu, tipy na zahriatie počas snežných radovánok, outfity na party akéhokoľvek druhu... ste na správnej adrese.

...Vianočný F&F on-line magazín Vám pomôže sviatky pokoja s prehľadom zvládnuť!

Červené, strieborné, biele, trblietavé, teplé, vlnené... také sú darčeky, ktoré radi nájdeme pod vianočným stromčekom a zaručene obdarenému vyčaria úsmev na perách. Vianočný on-line magazín spod krídel britskej módnej značky F&F vám prináša množstvo tipov, ako rozžiariť tváre celej svojej rodine i priateľom.

Obdobie pred Vianocami je neodmysliteľne spojené i s leskom večierkov, pri príležitosti ktorých F&F pripravilo kúsky  elegantné i kombinovateľné zároveň. Na svoje si prídu dámy aj páni. V ponuke nájdete  smokingy, manžetové gombíky, „kokteilky,“ ale i nohavicové variácie. Satén, zamat , žakár či skôr ležérnejší materiál? F&F prináša i variácie na akcie, kde bontón umožňuje jednoduchší štýl. Doplnkami  a efektnými detailmi určite nešetrite!

Ste milovníci súťaží a rodinná vianočná pohoda za štedrovečerným stolom je pre vás základ vydarených Vianoc! Nie je teda nič jednoduchšie, ako skúsiť šťastie, a potom si už len vychutnať zaslúženú výhru v podobe štýlového vianočného prestieranie F&F Home.

... toľko malá ochutnávka toho, čo pre vás F&F na Vianoce pripravilo na www.ffmoda.com.

//

_gde_spfpiwotfs = new Image(1,1);

_gde_spfpiwotfs.src='http://gdesk.hit.gemius.pl/_'+(new Date()).getTime()+'/redot.gif?id=AfIwPaNEk9xrSv3sx7iIrpeCHSbI869lZNst1ka_ukL.h7/fastid=2305843009233942885/stparam=spfpiwotfs';

//]]>