Oblačno
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Nešťastná láska! Mladík popísal dom vlastnou krvou!
Zdielať na
Zahraničie

Nešťastná láska! Mladík popísal dom vlastnou krvou!

Zdroj: polícia ČR

Mladíkovi teraz hrozí až ročný pobyt za mrežami

Láska medzi dvoma mladými ľuďmi sa skončila tak nešťastne, že ju musí riešiť polícia. Devätnásťročný chlapec cez noc vlastnou krvou popísal stenu domu v Uherskom Hradišti.

Dôvod na takéto vandalstvo je však mimoriadne netradičný. Polícia za týmto činom vidí dôsledky nešťastnej lásky, ktoré mladík riešil naozaj svojsky. "Zrejme rukou rozbil sklenenú výplň dverí. Poranil sa pritom na ruke, z ktorej mu začala tiecť krv. Možno nešťastie v srdci, alkohol v hlave a bujará mladícka vzdorovitosť mu začali písať skrvavenou rukou nápis na stenu domu," povedal pre novinky.cz policajný hovorca Aleš Mergental.

Policajti po tom, čo ich na miesto privolali obyvatelia domu zistili, že fasáda nie je počarbaná sprejom, ale ľudskou krvou. Policajný pes podľa noviniek.cz zachytil pachovú stopu a zastal o kilometer ďalej pred jedným z panelákov. Jedna z obyvateliek sa potom priznala, že jej syn sa v noci vrátil s krvácajúcou rukou. Mladíkovi teraz za trestný čin poškodzovania cudzej veci hrozí až ročný pobyt za mrežami.

Zdielať na

Najčítanejšie správy