Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Brutálne! Mladík si objednal vraždu rodičov
Zdielať na
Zahraničie

Brutálne! Mladík si objednal vraždu rodičov

Zdroj: lifenews.ru

Pre tento brutálny čin sa rozhodol len preto, aby získal ich jednoizbový byt

"Chcel som byť jediným majiteľom bytu, lebo som si chcel do neho nasťahovať svoju priateľku Oľgu. Rodičia s tým nesúhlasili a ja som nevidel z tejto situácie žiadne iné východisko iba to, že ich dám zabiť," povedal na výsluchu Andrej Sacharenko, ktorý je žiakom 11. ročníka.

Podľa spravodajského portálu Life News za 4000 rubľov (102 €) poprosil kamaráta, aby mu našiel nájomného vraha. Ten na internete našiel Vitalija Novoserjanca, ktorý ponuke 40 000 rubľov (1022 €) neodolal. K peniazom mu Andrej ponúkol aj auto. Novoserjanc žiadnu vinu necíti. Pre peniaze vraj mohol zabiť hocikoho.

Manželov Sacharenkových zavraždil počas tohto víkendu v noci zo soboty na nedeľu počas spánku. Andrej predtým vyšiel z bytu a zišiel o poschodie nižšie, aby tam počkal na smrť vlastných rodičov. Po tejto chladnokrvnej vražde zavolal na políciu a informoval ju, že našiel v byte mŕtvych rodičov. Polícia však rýchlo odhalila pravdu.

Tento prípad otriasol celým Petrohradom i Ruskom a úplne šokovaná je z toho najmä Andrejova babička. "Keby mi dali pušku, zabila by som ich všetkých vrátane vnuka. Andrej bol dobrým chlapcom, nepamätám si, aby s ním bol nejaký problém. Stále ma bozkával a hovoril mi ´Babička, ja ťa veľmi ľúbim´,"  zverila sa s plačom. Podľa nej sa dostal do partie neonacistov, ktorá ho zmenila. 

Andrej sa dostal do rúk psychiatrov, aby teraz vyšetrili jeho psychický stav. Vyšetrenia musia absolvovať aj jeho kamaráti.

Zdielať na

Najčítanejšie správy