Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Smršť takmer zabila vyše sto ľudí na palube
Zdielať na
Zahraničie

Smršť takmer zabila vyše sto ľudí na palube

Kruto si zúrivý vietor pohral s cestujúcimi na palube jedného dopravného lietadla v Nemecku. Na letisku v Hamburgu sa podarilo obrovskému Airbusu pristáť iba zázrakom. <b>VIDEO: pozrite sa na exkluzívne video, nakrútené priamo na mieste, ponúkame neupravovaný originál </b>

Cez víkend sa na letisku v Hamburgu takmer stala obrovská tragédia. Iba zázrakom sa podarilo pilotovi obrovského dopravného lietadla zachrániť vyše 130 ľudí na palube. Prudká veterná smršť si doslova pohrala s mohutným lietadlom, ktoré malo s pristátím priam neuveriteľné problémy.

Airbus, ktorý váži niekoľko ton, vyzeral cez víkend ako papierové lietadielko vo vzduchu. A to napriek tomu, že bol takmer celý obsadený. Na viacerých internetových portáloch sa objavili amatérske zábery z udalosti, ktorá otriasla Nemcami, hoci sa napokon nikomu nič nestalo. Pilot Airbusu však musel iba po malých kúskoch klesať s lietadlom, údajne sa tak lietadlo kývalo zo strany na stranu takým spôsobom, že sa poškodilo jedno krídlo.

Pozrite si exkluzívne šokujúce video, ktoré sa podarilo nakrútiť jednému amatérovi priamo na letisku. Ponúkame neupravený originál.

Zdielať na

Najčítanejšie správy