Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Krvavý Halloween. Na univerzite sa strieľalo, 3 zranení
Zdielať na

Krvavý Halloween. Na univerzite sa strieľalo, 3 zranení

Halloweenska párty na jednej z univerzít skončila nešťastne. Traja zranení a jeden z nich vo veľmi vážnom stave. Tak takto si študenti strašidelnú noc určite nepredstavovali. Počas zábavy sa spustila streľba. Tragický koniec mala aj halloweenska párty v Madride. Dav tu ušliapal tri ženy, ďalší dvaja ľudia boli zranení...

Streľba na univerzite

Strieľalo sa na pôde kalifornskej univerzity v Los Angeles, podľa amerických médií k nej došlo krátko pred polnocou tamojšieho času. Zatiaľ neznámy páchateľ troch ľudí postrelil, jeden z nich je vo veľmi vážnom stave. Losangeleská polícia po strelcovi stále pátra. Zároveň uzavrela priestory a pozemok univerzity.

Panika v Madride, traja mŕtvi

Tragický koniec mala aj veľká halloweenska párty v španielskom Madride. Trom mladým ženám sa stala osudná svetlica, ktorá bola hodená na zabávajúce sa tisícky ľudí v madridskej multifunkčnej hale. Následne totiž vypukla panika.

Španielky ušliapal dav, ďalšie dve ženy boli zranené. Madridská polícia potvrdila, že okolnosti tejto veľkej tragédie intenzívne vyšetruje.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

reuters

Súvisiace články

Najčítanejšie správy