Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Streľba v rodinnom dome. Tibor (35) ohrozoval rodinu
Zdielať na

Streľba v rodinnom dome. Tibor (35) ohrozoval rodinu

Z jedného z domov v obci Selice sa ozývala zo soboty na nedeľu streľba. 35-ročný muž sa mal vyhrážať so zbraňou svojmu otcovi a neskôr sa dokonca zabarikádoval v dome. Tam kričal, že sa zastrelil.

Podľa svedkov muž vystrelil dvakrát do vzduchu. 35-ročný muž mal pištoľ v legálnej držbe. Podľa našich informácii mal kedysi spolupracovať s políciou ako dobrovoľný strážca poriadku. Zbraň mal získať počas svojho doterajšieho zamestnania. "On slúžil v Bratislave na letisku," hovorí suseda.

Susedia sa boja

V čase keď sa pohádal so svojim otcom a strieľal v jeho dome, bol pod vplyvom alkoholu. Viacerí ľudia, ktorí Tibora poznali nám povedali, že v poslednej dobe pôsobil, ako keby mal psychické problémy. Viacerí sa preto obávajú toho, že bude aj naďalej môcť nosiť pri sebe zbraň. "Niekedy je taký ťuknutý, trošičku je debil," uviedla suseda na adresu 35-ročného muža.

Hrozia mu tri roky

Potom ako susedia počuli výstrely, privolali políciu. Tibor mal vykrikovať, že sa chce zabiť a pokúsil sa v dome zabarikádovať. V tom čase tam mal byť aj jeho otec, s ktorým sa mal Tibor pohádať. Policajtom sa ho ale našťastie podarilo odzbrojiť. "Muž bol obvinený z prečinu nebezpečného vyhrážania, za ktorý mu hrozí v prípade dokázania viny trest na šesť mesiacov až tri roky," uviedla policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy