Zatiahnuté, dažďové prehánky
16°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Prepad večierky v Humennom. Lupiči strieľali pre 200 eur
Zdielať na

Prepad večierky v Humennom. Lupiči strieľali pre 200 eur

V Humennom sa v sobotu v noci strieľalo. Dvaja muži si najprv vo večierke kúpili žuvačky a potom vyzvali predavačku, aby otvorila kasu. Keďže neposlúchla, vytiahli na ňu zbraň. Hneď potom sa ozval výstrel, to všetko pre necelých 200 eur.

Nikto nič nevidel, nikto nič nepočul...

"Chlap z oblečenia vybral krátku guľovú zbraň a vystrelil do tovaru v regáli za pultom," opisuje dramatickú situáciu Daniel Džobaník, hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove.

Keď žena v obave o život napokon kasu otvorila, lupiči z nej vybrali ani nie 200 eur a dali sa na útek. Otrasená predavačka ihneď privolala mestských policajtov. Tí miesto okamžite zaistili. Majiteľka podniku sa k prepadu odmietla vyjadriť. Zaujímavé je, že muži sa nebáli kradnúť v obchode obkolesenom ďalšími podnikmi. Oproti je navyše panelák s desiatkami bytov.

"Nie, nebolo počuť žiadnu streľbu. Išli sme okolo večierky približne o pol jedenástej, bola otvorená," hovoria okoloidúci. "My sme mali pustenú hudbu na plné repráky, takže určite sme nič nepočuli," tvrdí pracovníčka neďalekého podniku.

Policajti po lupičoch pátrajú

Ulice Humenného v noci prečesávali mestskí aj štátni policajti. Hľadali mužov, ktorí by zodpovedali popisu prezentovanom hovorcom KR PZ v Prešove Danielom Džobaníkom: "Obaja muži boli vo veku okolo 30 rokov, pričom neboli maskovaní a na rukách nemali rukavice!" Podľa našich zistení boli asi 170 centimetrov vysokí, oblečení celí v čiernom, s tmavými vlasmi. Jeden z nich mal mať na hlave kapucňu. 

"Humenský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin lúpeže," dodáva Daniel Džobaník.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy