Polojasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Lupič - amatér! Na hlavu si dal obrovské trenírky
Zdielať na

Lupič - amatér! Na hlavu si dal obrovské trenírky

Ani zlodejom sa nemôže stať hocikto. Nájdu sa totiž aj takí, ktorí policajtom vyslovene uľahčujú prácu. 40-ročný Brit si napríklad omotal hlavu trenírkami. No tie mu z hlavy neustále padali. A tak páchateľa nebolo ťažké identifikovať...

S nožom a trenírkami

Londýnska polícia zábery z prepadu zverejnila ešte začiatkom týždňa. Je na nich jasne vidieť, ako 40-ročný Tazviona Maluge Bhebe vstúpil do obchodu s nožom v ruke a žiadal od predavača hotovosť.

"Daj mi peniaze, lebo použijem nôž," dušoval sa zlodej, ktorý mal tvár "zakrytú" mužskými trenírkami. Nakoniec sa dostal k pokladni, pričom si z nej vzal asi 100 libier.

Páchateľ z miesta ušiel

Vtom ale predavač ovalil páchateľa tabuľou z výkladu. Bhebe sa nazlostil, odhodil na zem trenírky a dal sa útek. Na mieste však bola zakrátko polícia. Tá muža následne zadržala.

Zo zločinu ho usvedčil videozáznam z bezpečnostnej kamery a jeho DNA z noža a trenírok. Policajti konali rýchlo, okrem dôkazov vypočuli aj svedkov. Páchateľa obvinili a pred niekoľkými dňami aj odsúdili. V base strávi tri roky.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Lupič_Anglicko_trenky na hlave_amatér_prepad

content.met.police.uk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy