Jasno
19°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Odvážna predavačka! Lupiča vyhnala z obchodu...
Zdielať na

Odvážna predavačka! Lupiča vyhnala z obchodu...

Veľkú odvahu preukázala Levočanka, ktorú v obchode prepadol starší muž. Vyhrážal sa jej, že, ak mu nevydá tržbu, ktorú má v pokladni, zabije ju. Žena za pultom sa však jeho vyhrážok nezľakla a muža z predajne vyhnala. Odišiel navyše celkom naprázdno. Peniaze, ktoré z kasy ukradol, mu totiž vytrhla z rúk.

Predavačka zlodeja poznala

Päťdesiatšesťročného muža, ktorý prišiel do predajne s tým, že chce vylúpiť pokladňu, predavačka dobre poznala. Podľa jej slov patril k pomerne častým zákazníkom. Keď však prišiel do predajne so slovami „daj peniaze, lebo ťa zabijem,“ nebolo jej veru všetko jedno.

Muž udrel päsťou po kase a tá sa otvorila. Z pokladne vzal peniaze, no žena sa ho nezľakla a vytrhla mu ich z rúk. Zákazníčku, ktorá bola v tom čase v predajni požiadala, aby utekala privolať pomoc. Peniaze vložila späť do pokladne a zatvorila ju.

Odvaha predavačke nechýbala

Lupičovi vraj povedala, aby odišiel, no to ho nahnevalo a sotil ju medzi vyložený tovar. Žena sa však nedala, pozbierala odvahu a sotila ho tiež. To zrejme lupiča prekvapilo natoľko, že nevedel, čo má robiť. Žena za pultom ho napokon vytlačila z predajne, kde lupič počkal až do príchodu polície. Vyšetrovateľ už spracoval podnet na jeho vzatie do väzby.

SITA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy