Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Parádna lúpež! Zlodeji ukradli šperky za 200 000 €
Zdielať na

Parádna lúpež! Zlodeji ukradli šperky za 200 000 €

Na pešej zóne v Spišskej Novej Vsi za bieleho dňa prepadli štyria maskovaní muži zlatníctvo. V obchode sa zdržali asi minútu. Výšku škody policajti zatiaľ nevyčíslili.

Lúpež za bieleho dňa

K lúpeži došlo v pondelok okolo desiatej hodiny. Zlodeji sa na celú akciu zrejme dlhodobejšie pripravovali. Najskôr dorazilo pred zlatníctvo Audi, z ktorého vyskočili traja muži. Dvaja vbehli do predajne, ďalší so zbraňou v ruke kontroloval okolie. Podľa informácií Krimi sedel jeden muž aj v aute.

Všetky vitríny v sekunde rozmlátili "pajserom" a brali všetko, čo im prišlo do cesty. V predajni sa v tom čase nachádzali asi 4 zamestnanci, na majiteľa mali vytiahnuť zbraň.

Páchatelia polícii unikajú

Potom sadli do auta a namierili si to smerom na Rožňavu. Zázrakom sa akoby nikomu z peších nič nestalo. Je pravdepodobné, že niekde v lese mali ukryté aj druhé auto. Polícia teraz po nich intenzívne pátra.

Podľa najnovších informácií si odniesli zo zlatníctva šperky v hodnote približne 200 000 eur. Za tento trestný čin hrozí páchateľom 15 až 20 rokov väzenia, prípadne doživotie.

Zlatníctvo_vykradnuté_Spišská Nová Ves_policajná páska

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy